Klantervaringen

Recencies en ervaringen van onze klanten

Ons gezin bestaat uit 2 volwassenen en 3 opgroeiende meiden van 8, 10 en 13 jaar oud. In februari 2014 hebben we onze tweede man in huis ( PWD Nous) met open armen ontvangen. Nous is een heerlijke, vrolijke, lieve hond. Hij houdt van spelen en heeft die uitdaging ook echt nodig, net als voldoende beweging. Met 3 kinderen in huis is dat geen probleem, maar hebben we het eerste jaar ook wel goed zijn grenzen moeten bewaken. nous-standNet als bij een jong kind, had ook hij zijn rust nodig, en als hij deze niet zelf nam, legden we onze jongste telg heerlijk in zijn bench.
Ook zag hij onze jongste dochter echt als speelkameraadje/ nestmaatje, maar met geduld en duidelijkheid zien we nu dat hij ook naar haar luistert.
Inmiddels zijn er al verschillende spreekbeurten gegeven op school over Cao de Aqua, en zijn de kinderen en Nous altijd erg blij elkaar weer te zien als de schoolbel gaat!

Lonneke, Roel, kinderen & Nous


Hij doet het echt super! Hij is erg relaxed!
Vannacht ging geweldig. Hij heeft even een klein beetje gepiept toen hij in de bench moest, maar inderdaad als ik mijn hand tegen de bench legde, zoals jullie adviseerden, snuffelde hij er even aan of ging er lekker tegenaan liggen. En vanmorgen om 7 uur pas eruit gegaan!!! Vanmorgen een rondje gelopen met Ollie in de fietskar achter de fiets. Vond ie allemaal prima. Hij ging zelfs in de slaapstand hihi…Ollie
Jullie hebben echt een geweldige basis gelegd. Dat is echt goed te merken!

Vandaag heeft Ollie tijdens de puppycursus met ‘live’ vuurwerk kennisgemaakt. (thuis zetten we ook regelmatig allerlei vuurwerkgeluiden aan) Hij was niet onder de indruk en bleef er rustig naar kijken…
Met dank aan Luc en Ellen’s voortraining

Ron, Jet, de kinderen & Ollie


Bij onze eerste ontmoeting met jullie en jullie honden hadden wij onmiddellijk een vertrouwd gevoel. Wij kregen een deskundige uitleg over het ras, het onderhoud en de onkosten die een PWD met zich meebrengt. Wij kregen alle tijd om vragen te stellen en om met de volwassen honden om te gaan.Tijdens onze rit terug naar België waren wij er reeds van overtuigd om een pup bij jullie aan te schaffen. Dat jullie pups binnenshuis gehouden worden was voor ons zeer positief.Spike
Het wekelijks kunnen opvolgen van onze pup zowel door foto’s als video vonden wij ook een meerwaarde, evenals de warme ontmoeting tijdens de puppydagen. Onze pup was door jullie reeds heel goed gesocialiseerd.

Kort samengevat: Indien wij in de toekomst nog een hond zouden nemen dan zal het zeker opnieuw een PWD worden uit uw kennel American Dancer’s.

Marina, Erwin & Spike (België)


We liepen al een tijdje te dubben over het aanschaffen van een hondje, echter door een allergie voor zowel honden als katten, leek dit niet mogelijk. Totdat we bij toeval stuitten op de Portugese waterhond. Bij het zien van de foto’s smolten we meteen. Wat een leuke honden! We hebben direct contact opgenomen met Ellen en kregen al snel een vragenlijst toegestuurd. Vervolgens werden we uitgenodigd op gesprek. Dit vinden wij het mooie bij deze fokker; zij willen echt weten waar hun honden naar toe gaan. We zijn ontzettend leuk ontvangen, maar het belangrijkste was, hoe zou er gereageerd worden op de honden qua allergie. We hebben geknuffeld, gekroeld en geaaid en na een uur nog steeds geen allergieklachten. Dus we zijn er voor gegaan en werden op de wachtlijst geplaatst. Gelukkig hoorden we al binnen een paar weken dat er voor ons een hondje beschikbaar was. Ook dit is namelijk belangrijk. Er wordt goed doorgevraagd wat voor hond je wilt; rustig of juist wat pittiger, ga je ermee fokken, showen of wordt het een huishond. Negen weken later konden we onze Nola ophalen. Nu, bijna twee jaar later, zijn we nog steeds ontzettend blij met ons nieuwe gezinslid.NolaBinnen is ze rustig, terwijl ze buiten heerlijk actief is. Lekker rennen door het bos, dol op spelen met andere honden en als ze een meertje ziet, plonst ze daar graag in. Verder is Nola een echte Portugees. Ze verhaart nauwelijks als je haar bijna dagelijks even borstelt, zodra we op de bank gaan zitten, schuift ze gezellig bij met haar kop op je schoot en ze staat graag op twee poten aan het aanrecht, wat natuurlijk helemaal niet mag 🙂

Werner, Petra, Resa & Nola


Onze eerste hond:
Na heel veel jaren van het er over hebben zijn we nu toch echt in het bezit van een huisdierRumour en wel een hond. Na heel veel gekeken te hebben op internet wat we nu precies voor een soort wilden, kwamen we uit bij een PWD. Wij zoeken naar fokkers en kwamen uit bij Ellen, gebeld en om in aanmerking te komen stuurde Ellen ons een vragenlijst waarop we e.e.a. aan moesten aangeven mbt ervaring en hoe we omgaan met de hond etc. best indringende vragen die je weer even tot nadenken stemmen om de beslissing te nemen. Maar goed wij ingevuld en opgestuurd en daarna op bezoek voor een kennismaking. Later toen de pups geboren waren, zeiden we in koor die daar die zwart-witte willen we hebben. Ellen zei toen, dat zullen we nog wel eens zien want het moet wel een hond zijn die bij jullie past (in dit geval geen dominante hond). Ellen koos uiteindelijk een andere voor ons en later bleek Rumour dus goed bij ons te passen en zijn we ontzettend blij met dit mooie dier, vriendelijk en ontzettend goed voor kinderen, blij dat Ellen dit goed gezien heeft, Rumour past bij ons.

Dick & Rumour